mail:

Home

Tel 040-2543842

Karikaturist tekenaar op franse of country en westernfeesten

     

Willem zorgt met zijn jarenlange ervaring voor spraakmakend tekenentertainment, wat uw feest echt compleet maakt. Meervoudig entertainment eigenlijk, want de gasten kijken vol bewondering toe hoe in enkele minuten een tekening tot stand komt, en met het nodige leedvermaak natuurlijk!  Een goede tekenact verveeld nooit en kan altijd weer in een ander jasje gestoken worden, met uw gasten in het middelpunt van de belangstelling. 
 

Ook digitaal tekenen beschikbaar.   klik op de tekening voor enkele voorbeelden

U krijgt alle tekeningen direct digitaal beschikbaar voor allerlei toepassingen,bijvoorbeeld uitnodigingen of wenskaarten.

             

                                                                                  Fotoposter-wanted-poster-fotoshoot


                                                                                                 

De opmerkingen van de omstanders zijn dan ook niet mals; daar ben je mooi klaar mee, die gaat op internet, die lijsten we in, die tekening is echter dan een foto, enz... Een wel heel spraakmakende manier om uw feest een extra tintje te geven, en waar nog wel even over nagepraat zal worden! Uw gasten gaan in de juiste stemming weer naar huis, met een tastbare herinnering aan uw feest op zak. Maar ook op (thema)-feesten, openingen, beurzen, braderieŽn, bruiloften, promotionele activiteiten enz. is Willem inzetbaar. De tekening kan eventueel van uw boodschap of logo worden voorzien. 

Willem past zijn kleding eventueel aan bij de stijl van uw feest. Het enige waar U voor hoeft te zorgen zijn twee stoeltjes waarvan tenminste ťťn zonder armleuningen, en een stopcontact in de buurt bij onvoldoende licht.


Portretknipster

Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

  ESL Presenteert  
Business to Business
Campingprogamma's

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.Bertje.nl www.Spelverhuureindhoven.nl www.Pret.nl

Home